fbpx

Jouw Kickass Virtuele Partner!

Als virtual assistant ben ik steeds op zoek naar efficiëntere manieren van werken, zowel voor mezelf als voor mijn klanten. 

De afgelopen jaren is het aanbod apps en tools steeds groter geworden en het kan als ondernemer moeilijk zijn om daar zelf je weg in te vinden. Geen nood, ik ontdek en gebruik bijna elke maand wel een nieuwe app of tool die ik uitgebreid test. Ik geef je in deze blog graag een overzicht van welke apps voor mij onmisbaar zijn. 

Zo bespaar je jezelf al een zoektocht!

Trello voor projectmanagement

Trello is een fantastische tool die je zowel op je smartphone als computer kan gebruiken om projecten op te volgen. Maar je kan er ook je to do lijstjes in kwijt, het gebruiken als CRM-systeem of het ook gebruiken zoals ik en je langetermijndoelen in haalbare stukjes kappen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor het voor sommigen soms net moeilijk wordt om te gebruiken. Maar daar kan ik je dan weer bij helpen!

Spark voor vlot e-mailmanagement

Spark is een e-mailprogramma waarmee klanten op een handige manier e-mails aan mij kunnen delegeren, zonder dat ik volledige toegang tot hun mailbox nodig heb. Daarnaast kan je er gemakkelijk sjablonen toevoegen zodat je snel kan antwoorden op vragen die je regelmatig krijgt zonder elke keer hetzelfde antwoord volledig te moeten typen.

En voor mezelf als virtual assistant is het heel gemakkelijk om verschillende handtekeningen toe te voegen. Zo schakel ik vlot tussen het mailverkeer van verschillende klanten.

Timeular voor correcte tijdsregistratie

Voor tijdsregistratie bestaan er e-no-rm veel apps die je kan gebruiken. Ik testte er heel wat en kwam telkens weer terug uit bij Timeular, voor mij de beste app die er is qua tijdsregistratie. De tool bestaat zowel voor je smartphone als op de computer en je kan er dus bijhouden hoe veel tijd je aan een bepaalde taak bezig bent.

Handig is dat je bepaalde delen van je timetracking kan delen met klanten, zodat zij ook meteen een overzicht hebben. Of wanneer je met verschillende projecten en verschillende teamleden tegelijkertijd bezig bent, kan iedereen zijn tijd tracken in Timeular. De app heeft ook een gratis versie!

Canva voor contentcreatie

Of je nu afbeeldingen moet maken voor social media, voor je nieuwsbrief, of je wil een mooie presentatie of een e-book maken, het kan allemaal met Canva! Deze tool, die je op de computer en smartphone kan gebruiken, is heel gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om zelf visuals te maken zonder een grafisch ontwerper nodig te hebben!

Ook voor mijn klanten is het gemakkelijk om een team aan te maken en zo ontwerpen goedkeuren, branding kleuren toevoegen, templates maken,… Met de gratis versie kan je al ontzettend veel, de betalende versie geeft nog wat meer mogelijkheden.

Facturensturen.be voor meer automatisatie in je facturatie

Aaah, de boekhouding. Het favoriete klusje van elke ondernemer! 😉 Nee, voor veel ondernemers is de boekhouding en facturen opmaken niet hun favoriete bezigheid. Begrijpelijk, ik zou ook niet elke maand willen sukkelen met templates in Excel. En dat hoeft ook helemaal niet meer!

Want waarom zou je dat nog doen, terwijl er meer dan genoeg tools op markt zijn die automatisch je facturen maken? Sterker nog, die ze zelfs automatisch voor jou versturen én het mogelijk maken om te integreren met je bank-app, zodat ook de late betalers automatische herinneringen krijgen,… Facturensturen.be is daar een voorbeeld van, maar er zijn er nog veel meer op de markt en het is vooral te bekijken welke functies jij nodig hebt en welke prijs daar tegenover staat.

En ik kan je daarbij helpen! Als virtual assistant is het mijn missie om jouw werk aangenamer en efficiënter te maken zodat er meer tijd overblijft voor je gezin of om te werken aan je zaak.

Kan jij iemand gebruiken die je wegwijs maakt in tools om efficiënter je zaak te beheren? Contacteer me en we bekijken het samen!

Get in touch

Virtual Naomi Comm V
BE 0751.794.144
[email protected]

 

 

COPYRIGHT © 2018 -2023 VIRTUAL NAOMI – ALL RIGHTS RESERVED