fbpx

Jouw Kickass Virtuele Partner!

HomeAfspraakOver Virtual NaomiWat doet een Virtual Assistant

Wat doet een Virtual Assistant

[vc_row css=”.vc_custom_1481576227367{margin-top: 120px !important;margin-bottom: 60px !important;}”][vc_column][ultimate_heading spacer=”line_only” line_height=”40″ line_width=”1″ spacer_margin=”margin-bottom:40px;”][/ultimate_heading][vc_custom_heading text=”Wat doet een Virtual Assistant eigenlijk?” font_container=”tag:h2|font_size:50px|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Een ‘virtual assistant’, dat moet een robotachtige stem zijn die diep in de donkere krochten van je computer woont. Of toch niet? Virtual assistants these days zijn al lang geen robots meer; het zijn professionals die jou heel wat tijdrovende zaken uit handen kunnen nemen. Maar, wat doet zo’n virtual assisant eigenlijk? Let me explain![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”10456″ img_size=”large” alignment=”center” css_animation=”bottom-to-top”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_text_separator title=”Een virtual assistant ondersteunt ondernemers”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”10458″ img_size=”large” alignment=”center” css_animation=”bottom-to-top”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]Jij hebt jouw passie, jouw zaak. Jouw corebusiness, dat is waarvoor jij elke dag weer met een glimlach aan je werkdag begint. En toch durft die glimlach wel eens te verdwijnen, zeker wanneer je weer uren achter je laptop moet kruipen om lastige, tijdrovende taken uit te voeren. Denk maar aan facturen opstellen, e-mails beantwoorden en je website updaten. Is jouw glimlach al spontaan verdwenen bij het lezen van deze dingen?

Als virtual assistant ondersteun ik jou als ondernemer vanop afstand met jouw administratie, sociale media of website. Zo kan jij weer voor 100% focussen op de groei van je onderneming.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_text_separator title=”Een virtual assisant geeft jou meer tijd om te ondernemen (of voor iets anders)”][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Als virtual assistant help ik je bij heel wat kleine maar belangrijke taken die jou veel tijd kosten die je eigenlijk niet voorhanden hebt. Tijd die je beter zou kunnen besteden aan het ontwikkelen van je zaak.

Tijd die je nodig hebt voor dingen die jou energie geven in plaats van die op te slorpen. Tijd die je eigenlijk liever privé zou spenderen, en waarmee je dus kan werken aan een gezonde werk-privébalans.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”10538″ img_size=”large” alignment=”center” css_animation=”bottom-to-top”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_text_separator title=”Assistentie vanop afstand”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”10464″ img_size=”large” alignment=”center” css_animation=”bottom-to-top”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]Een bijkomend voordeel van een virtual assistant? Je hoeft geen plekje op kantoor te voorzien voor iemand om daar dagenlang te zitten zweten op jouw administratie! Virtuele assistentie verloopt volledig online, zonder de transparantie in de samenwerking te verliezen.

Ik zet als virtual assistent vooral in op het optimaliseren van administratieve, financiële en technische processen waardoor jouw taken vereenvoudigd worden. Want ondertussen weet jij als ondernemer als geen ander wat vereenvoudiging betekent: meer tijd voor jouw corebusiness.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][vc_text_separator title=”Waar kan ik als virtual assistant jou als ondernemer concreet bij helpen?”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_empty_space][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Als virtuele assistent kan ik jou en je bedrijf ondersteunen bij het opruimen van je mailbox, het beheren van je agenda, het opstellen van presentaties, het versturen van facturen en je loonsadministratie. Ook op vlak van ICT en sociale media kan je me inschakelen; je kunt op mij rekenen als het gaat over jouw website, je ICT-opstelling, je aanwezigheid op het net of op socialemediakanalen.

Tot slot bied ik ook focus- en tijdtraining aan, waarin we samen op zoek gaan naar tijdrovende processen en zorgen voor meer structuur. Je leert om effectief te werken met een gezonde focus, zodat je je tijd op een efficiënte manier kunt benutten.

Kan jouw administratie wel een boost gebruiken? Heb jij nood aan een helpende hand die de kneepjes van het vak beheerst, en die meteen in actie kan schieten? Boek hier jouw intake call en we bekijken samen de mogelijkheden!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”10463″ img_size=”large” alignment=”center” css_animation=”bottom-to-top”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”vrijblijvend intakegesprek?” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.bookeo.com%2Fvirtualnaomi|title:intakegesprek|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Get in touch

Virtual Naomi Comm V
BE 0751.794.144
[email protected]

 

 

COPYRIGHT © 2018 -2023 VIRTUAL NAOMI – ALL RIGHTS RESERVED