fbpx

Jouw Kickass Virtuele Partner!

Een van de grootste troeven van VA’s in België en Nederland? Ze zijn niet bang om hun succes te delen en dat in 2 opzichten. Als er een klant vraagt om iets te doen waar de VA zelf niet goed in is dan vraagt die het toch gewoon aan een VA die wel in die opdracht is gespecialiseerd. Ook in eigen successen delen met volgers zijn VA’s best goed, transparantie is dan ook zeer belangrijk! 

Zoals gezegd bestaat er tussen VA’s vaak geen grote concurrentie en dat is een van de dingen die het zo fijn maken om virtueel assistent te zijn. Kan een anders iets beter? Dan besteden we het gewoon uit en leren we iets uit zijn/haar resultaten. Zo is het VA zijn een constante leerschool wat de job des te interessanter maakt. 

Daarnaast bepaal je als VA zelf je loon en wat je wel en niet aanneemt van jobs. Daarom is transparant zijn over ons succes heel erg makkelijk. Werken we een week maar 4 uur per dag, eigen keuze. Werken we een dag van 14u, eigen keuze. Als je hierover communiceert met je klanten en via je sociale media kanalen zullen ze ook begrijpen dat je succes niet zomaar in je schoot is geworpen. 

Ben jij klaar om de stap te zetten naar een zelfstandiger leven?

Get in touch

Virtual Naomi Comm V
BE 0751.794.144
[email protected]

 

 

COPYRIGHT © 2018 -2023 VIRTUAL NAOMI – ALL RIGHTS RESERVED