fbpx

Jouw Kickass Virtuele Partner!

Doe het zelf maar niet alleen

Eens je de knoop hebt doorgehakt om de stap te maken naar (deeltijds) zelfstandige denk je nogal snel dat je alles alleen zal moeten doen.
Marketing, netwerken, verkoop, administratie, klanten zoeken, … er zijn zoveel factoren die in orde moeten zijn bij je eerste stappen als zelfstandige dat je misschien de bomen door het bos niet meer ziet.
Laat je daarom helpen! Ook als VA. 

We geven jou graag 3 tips om je te laten helpen om jouw VA zaak op te starten met succes:

1. Schakel een loopbaancoach in

Een loopbaancoach helpt jou perfect om jouw traject te starten met succes. Bepaal je doelen, wat je wil en wat niet en wordt de virtueel assistent die je altijd al wilde zijn.

2. Zoek een business buddy

Zoek iemand waar je op (bijna) elk moment van de dag terecht kan om even te praten, te brainstormen of gewoon even te zagen.
Dit kan iemand zijn die je niet kent en waarbij je elkaars wederzijdse business partner bent of net iemand die je wel kent: je vriendin, lief of moeder helpen vast graag.
Bij deze persoon kan je dan je doelen uitspreken en zo heb je buiten jezelf nog iemand om verantwoording bij af te leggen.

3. Doe mee met VA worden

Met “VA worden” helpt Virtual Naomi jou van A tot Z met het opstarten van jouw virtual assistent zaak. Van het aanvragen van een ondernemingsnummer tot klanten zoeken en van je sociale media opstarten tot een lijst met de beste systemen. 

Laat je persoonlijk coachen, start in het groepstraject of kies voor de doe-het-zelf cursus waar je leert op je eigen tempo. 

Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje op vaworden.be en ontdek welk traject het beste bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get in touch

Virtual Naomi Comm V
BE 0751.794.144
[email protected]

 

 

COPYRIGHT © 2018 -2023 VIRTUAL NAOMI – ALL RIGHTS RESERVED