fbpx

Jouw Kickass Virtuele Partner!

HomeWie is Naomi

Wie is Naomi

Ik ben een ondernemende jonge vrouw en single mama van Lucie (1j) uit Sint-Niklaas met een voorliefde voor beeldende kunst en boeken. In mijn vrije tijd vind je me dan ook weleens met een penseel in de hand, of met mijn neus in een boek. Al hoef je ook niet vreemd op te kijken wanneer je me al glimlachend in mijn kookpotten ziet roeren.

Als het op boeken aankomt, heeft een bepaalde schrijfster toch een streepje voor bij mij. En dat is nog zacht uitgedrukt. Want eigenlijk ben ik een echte potterhead en daar ben ik trots op. J.K. Rowling heeft met de Harry Potter-boeken een magische wereld geschapen waarin ik me in mijn vrije tijd graag onderdompel. Ontspanning van de bovenste plank!

Toen ik in het werkende leven stapte, werd al snel duidelijk dat ik balans en afwisseling nodig heb binnen mijn carrière. Een routinejob, dat is niets voor mij. Maar in mijn werk als virtual assistant kan ik volledig mijn ei kwijt.

Ik heb een nieuwsgierig kantje dat maar moeilijk te temmen is, en in mijn werk is dat alleen maar positief. Het drijft me om constant bij te leren en op zoek te gaan naar nieuwe manieren om mijn klanten te helpen groeien en hun stresslevels te verlagen.
Bij elke samenwerking ligt mijn focus op optimalisatie en automatisatie. Ik wil namelijk tonen dat je voor heel wat taken de automatische piloot kan inschakelen. En wanneer mijn klanten merken dat ze meer ademruimte hebben, het allemaal een pak simpeler kan én hun bedrijf mooi groeit, dan is de samenwerking voor mij geslaagd.

Denk je dat ik de virtual assistant ben die je kan helpen om
een gezonde werk-privébalans te vinden?

Plan via onderstaande knop een vrijblijvende kennismakingscall met me in.
We bekijken dan samen op welke manier ik een meerwaarde kan zijn voor jou en je bedrijf.

Get in touch

Virtual Naomi Comm V
BE 0751.794.144
[email protected]

 

 

COPYRIGHT © 2018 -2023 VIRTUAL NAOMI – ALL RIGHTS RESERVED