fbpx

bij mij terecht

Homebij mij terecht

Hiervoor kan je bij mij terecht:

Voelt het soms alsof je verzuipt in je administratie? E-mails beantwoorden, je agenda beheren, presentaties opstellen, facturen versturen … Ik heb op dat vlak al veel watertjes doorzwommen, waardoor je met een gerust hart die taken aan mij kan overdragen.

- Kan je wat hulp of begeleiding gebruiken op het gebied van ICT en sociale media? Ik neem graag het roer van je over en help je met je website, je ICT-opstelling, je aanwezigheid op het net en je socialemediakanalen.

- Heb je soms het gevoel dat je meer uren in je dag nodig hebt? Spijtig genoeg moeten we het doen met de 24 uur die we gekregen hebben. Maar je kan natuurlijk wel leren om met meer focus in die tijd te duiken. Tijdens een op maat gemaakte focus- en tijdtraining gaan we samen op zoek naar je tijdverslinders en zorgen we voor meer structuur en focus.

Administratie

het gevoel van verzuipen?

Done Awesomely

ademruimte en balans creëren

100% transparant

Duidelijke afspraken maar toch flexibel

Groei ondersteunend

Uitbesteden zorgt voor groei

Technologie en sociale media

Wat met je online aanwezigheid?

Focus en tijdsmanagement

Samen zorgen we voor focus en tijd

Waar je me ook voor inzet, het resultaat is altijd hetzelfde: ademruimte. Ruimte om terug die balans te vinden tussen je werk en je privéleven. Ruimte om samen uit te stippelen waar je naartoe wil met je bedrijf. Ruimte om je terug te focussen op de dingen die jij leuk vindt. En ruimte om je bedrijf te laten groeien.

color
https://virtualnaomi.com/wp-content/themes/hazel/
https://virtualnaomi.com/
#c1c1c1
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/virtualnaomi.com/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off