fbpx

Corona en nu?

Homebij mij terechtCorona en nu?

Geef je zaak een vaccin tegen het Coronavirus

Het Coronavirus heeft al veel Belgen kopzorgen bezorgd. Nu we sinds vorige week in een soort van ‘soft’ lockdown zitten, krijgen ook heel wat ondernemers het zwaar te verduren. Horecazaken die verplicht moeten sluiten, freelancers die opdracht na opdracht gecancelled zien, er komen economisch moeilijke tijden aan. Gelukkig brengt een crisis ook altijd opportuniteiten met zich mee. Ik creëerde drie speciale Corona-pakketten die je voor je zaak kan inzetten als vaccin tegen het virus! Zo kan jij weer terug naar de kern van je business en help ik je met het online brengen ervan.

Efficiënt e-mailverkeer

Heb jij afspraken die geannuleerd of verplaatst moeten worden door de maatregelen die de overheid heeft getroffen in de strijd tegen het Coronavirus? Of zijn er andere veranderingen voor je zaak die dringend gecommuniceerd moeten worden naar je klanten en relaties?

Laat mij je mailbox beheren en de communicatie uitsturen. Zo kan jij je bezighouden met wat echt telt voor je klanten. Nu uitzonderlijk mogelijk aan normaal tarief in plaats van spoedtarief.

Online omgeving voor workshops en lezingen

Zijn al je workshops, 1-op-1 sessies en lezingen afgeblazen? Je kan die nog laten doorgaan maar dan online! Als je geen idee hebt hoe je daaraan moet beginnen, zet ik je graag op weg. Voor 499 euro maak ik een online omgeving voor jou en je klanten beschikbaar. Iets wat je nog tot lang na de Coronacrisis zal kunnen gebruiken!

Digitaal lanceren met een digitaal product en webshop

Een digitaal product zoals een e-book of online cursus is een manier om extra inkomsten te genereren. Jij zorgt voor de inhoud, ik zorg voor een werkende webshop die gelinkt is aan je website en je e-maillijst. En dat voor een interventie tarief van 399 euro.

 

Zie deze crisis als een opportuniteit om met je bedrijf de stap naar online ondernemen te maken of nog verder uit te werken. En laat mij je daarbij helpen zodat jij je handen vrij hebt om voor je klanten (en je kinderen) te zorgen in deze periode!

Contacteer me op [email protected] voor meer informatie.

color
https://virtualnaomi.com/wp-content/themes/hazel/
https://virtualnaomi.com/
#c1c1c1
style2
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/virtualnaomi.com/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off