fbpx

Jouw Kickass Virtuele Partner!

VA en mama zijn

Zoals jullie weten ben ik, Naomi, naast VA ook mama van Lucie. Ik koos ervoor om zelfstandige te worden om er te kunnen zijn voor mijn kleine meid, maar toch is het niet altijd even gemakkelijk.

De balans tussen werk en privé is in deze tijd heel erg moeilijk, als je in loondienst werkt, maar zeker ook als zelfstandige. Je kiest als zelfstandige namelijk helemaal zelf welke 12u van de dag je werkt 😉

Als zelfstandige heb ik dan wel het voordeel dat ik mijn werk zo kan inplannen dat het past rond mama zijn. Ik kies zelf wanneer ik werk en dat is een enorme vrijheid als je kinderen hebt. Daarnaast is een goed netwerk zeer belangrijk. Familie en vrienden zijn vaak bereid om Lucie op te vangen wanneer ik een drukke dag of week heb en dat is een zaligheid.

En ja, als ik dat wil neem ik een weekend van drie dagen om met Lucie te spenderen of neem ik à la minute een halve dag ‘verlof’. Deze dagen compenseren dan wel andere, langere dagen natuurlijk. Ik ben blij dat dit kan als zelfstandige en ik zou het voor geen haar meer willen missen.

Het is soms moeilijk en ik moet heel erg plannen wat ik wanneer doe maar het is voor mij zoveel beter als een job met kantooruren. Ik zou er niet terug naartoe willen, dit hectische maar vrije leven ben ik intussen te goed gewend.

Wil jij ook meer vrijheid? Ben je ondernemer maar loop je tegen je grenzen aan? Ben je een bediende en wil jij ook jouw pad als VA op?
In beide situaties kan ik je hierbij helpen.
Als VA of als VA Coach!

Get in touch

Virtual Naomi Comm V
BE 0751.794.144
[email protected]

 

 

COPYRIGHT © 2018 -2023 VIRTUAL NAOMI – ALL RIGHTS RESERVED