fbpx

Jouw Kickass Virtuele Partner!

 ||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Liesbeth Keuninckx startte 3 jaar geleden haar eigen zaak Strong & Bold.
 Als online marketeer helpt ze bedrijven en ondernemers bij hun online communicatie en visibiliteit. Ze doet dat door onder andere workshops te geven bij bedrijven, praktische ondersteuning bij KMO’s en ze treedt op als klankbord voor solo-ondernemers.
Hoewel ze amper drie jaar bezig is, is Liesbeth’s bedrijf op korte tijd enorm gegroeid. Dat bracht verschillende uitdagingen met zich mee. “Ik kon geen ‘nee’ zeggen, wilde continu pleasen en deed meer dan van me verwacht werd, waardoor ik me vaak mispakte in beschikbare tijd.”
Een gesprek over ondernemerschap!

Geen nee kunnen zeggen

“Ik heb nooit iets anders gedaan dan online marketing. Eerst bij reclamebureaus, later bij grote bedrijven als Mediahuis en SBS Belgium, tot het begon te kriebelen. Ik wilde zelf kunnen kiezen voor wie ik werkte en besloot mijn eigen zaak op te starten,” begint Liesbeth haar verhaal.

“Ik was zelf de grootste bottleneck geworden in de groei van mijn bedrijf.”

“In die drie jaar tijd dat ik nu bezig ben, is mijn bedrijf goed gegroeid. Maar ik liep mezelf voorbij en besloot verschillende business coaching trajecten aan te gaan. Het is daar dat ik ontdekte dat ik mezelf in problemen bracht omdat ik geen nee kon zeggen,” gaat ze verder. “Ik wilde continu mijn klanten pleasen, waardoor ik meer deed dan eigenlijk afgesproken was.” Door te perfect te willen zijn, klanten te overservicen en te willen pamperen kwam Liesbeth vaak in tijdnood. “Ik was zelf de grootste bottleneck geworden in de groei van mijn bedrijf.”

Kiezen voor een expertise

Iets wat Liesbeth heeft geholpen om dat op te lossen, is duidelijk kiezen voor een expertise.
“Vroeger was digitale marketing een expertise op zich. Nu is dat een vak apart met een heel gamma aan expertises die daaronder vallen. Door duidelijk te kiezen wat ik doe, verlies ik al geen tijd meer aan zaken die ik wel kan, maar die niet mijn core business zijn zoals websites maken. Hiervoor werk ik nu samen met vaste partners.”

Samenwerken met virtual assistant Naomi

Tijdens het eerste business coaching traject dat Liesbeth volgt, ontmoet ze Naomi. “Naomi had haar zaakjes op orde en kon duidelijk haar tijd goed besteden.” Na het traject houden ze goed contact en wanneer Liesbeth tijdens een andere coaching ontdekt waar ze veel tijd verliest, besluit ze Naomi in te schakelen als virtual assistant.

Na een verkennend telefoongesprek heeft Liesbeth een duidelijk overzicht waar Virtual Naomi haar bij kan ondersteunen en gaan ze de samenwerking aan.

Rust en tijd om te eten

“Ik ben Naomi zo ontzettend dankbaar. Ze heeft mij weer overzicht gegeven en zorgt voor rust in mijn leven. Ik heb zelfs weer tijd om te eten, omdat ze dat op drukke dagen ook echt inplant in mijn agenda. Naomi is eigenlijk een beetje mijn ‘businessmama’” zegt Liesbeth lachend.

Naast het beheren van Liesbeth’s agenda, zorgt Virtual Naomi ook voor een eerste schifting van de mails die binnenkomen. “Ik kreeg vaak dezelfde vragen van klanten. Daar heb ik nu standaard antwoorden voor gemaakt en Naomi weet wanneer ze welk antwoord moet sturen. Ook voor aanvragen van klanten werk ik nu met een menukaart die Naomi eerst doorstuurt. Zo ben ik geen tijd meer kwijt met over en weer mailen om een offerte op te maken of om een afspraak in te plannen.”

“Ik kan iedereen een Naomi aanbevelen!” 

“Ik kan iedereen een Naomi aanbevelen! Ze bespaart mij zo veel tijd. Maar liefst niet allemaal tegelijkertijd want ik wil ze zeker niet kwijt,” sluit Liesbeth af met een knipoog.

Wij jij ook terug baas worden over je eigen tijd als ondernemer? Neem contact op om te bekijken wat Virtual Naomi voor jou kan betekenen!

Get in touch

Virtual Naomi Comm V
BE 0751.794.144
[email protected]

 

 

COPYRIGHT © 2018 -2023 VIRTUAL NAOMI – ALL RIGHTS RESERVED