fbpx

Jouw Kickass Virtuele Partner!

VAworden.be mijn struggle, jouw win

Yes, ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen: ik lanceer mijn eigen online academy om VA te worden op www.vaworden.be!

En wat ben ik hier fier op!
Afgelopen tijd heb ik keihard gewerkt, om dit te kunnen realiseren.
Wil jij graag virtual assistant worden en weet je niet waar je moet beginnen?
Of wil je juist verdiepende kennis op doen en je administratieve vaardigheden ontwikkelen?
Lees dan zeker verder want deze cursus is precies wat jij nodig hebt! 

Wat houdt het in om VA te worden?

Ik ga je veel tips meegeven over hoe het is om VA & ondernemer te zijn en wat er allemaal bij komt kijken om zelf te starten.
Er zal antwoord worden gegeven op alle vragen die bestaan rondom het VA-schap zoals:
Hoe start je als VA?
Waar vind je klanten?
Wat kun je allemaal doen als VA?
Wat kan ik met mijn admin-skills als VA betekenen?
Wat zijn goede systemen om in te werken?
Wat zijn goede communicatieplatformen met klanten?
Wat is een goede samenwerkingsovereenkomst?
Wat zijn de valkuilen van het VA-schap?
Op welke manieren kun je betalingen doen?
Wat zijn de pro’s en con’s van deze betalingen?
Hoe bepaal ik een uurprijs?

Ik geef je tips om je eigen boekhouding bij te houden en geef een behind-the-scenes van het VA-schap! Dus, tijdens deze cursus kun je zelf aan de slag gaan! 😉

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor jou als je graag VA wil worden en nog twijfels hebt, maar ook als je bijvoorbeeld nu al administratieve functie uitoefent en verdiepende kennis wil opdoen om de stap naar het VA-schap te zetten. Dus zowel voor beginners als voor gevorderden!

Wil je graag als freelancer aan de slag, maar weet je nog niet hoe of wat? Laat de naam van de site je niet afschrikken. Ook voor jou zit deze cursus boordevol met waarde en tools!

Waar kan je de VA cursus volgen?

Het is volledig online! Wel zo fijn in deze tijd. Je kunt het op eigen tempo doornemen op www.vaworden.be. En ik zal altijd voor je klaar staan om je door het traject te coachen! Ik vind het zelf ook leuk om mijn eigen netwerk van (toekomstige) VA’s & freelancers te verruimen. Wie weet zit er nog wel een leuke samenwerking in! 😉

Waarom heb ik de cursus VA-worden opgezet?

De laatste tijd krijg ik ontzettend veel vragen om meer te delen over mijn ervaring als ‘VA’. Hoe word je dat? Hoe start je als VA? Waar vind je klanten? Wat kun je allemaal doen als VA? Dus, ik kwam erachter dat hier eigenlijk nog enorm veel potentieel zat! Het is zo leuk om te zien dat er veel mensen zijn die overwegen om VA te worden of hun administratie skills willen blijven ontwikkelen. En, geen beter moment om deze academy nou te lanceren dan op het tweejarig bestaan van mijn eigen bedrijf ‘Virtual Naomi’, toch!

Wil jij ook VA worden?

Ik vind dat je het maximale uit het leven moet halen en dromen moet waarmaken. Twijfel je om VA te worden en heb je net dat duwtje in de rug nodig? Volg dan de cursus op www.vaworden.be. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. 😉

Get in touch

Virtual Naomi Comm V
BE 0751.794.144
[email protected]

 

 

COPYRIGHT © 2018 -2023 VIRTUAL NAOMI – ALL RIGHTS RESERVED