fbpx

Wat doet een virtual assistant eigenlijk?

Een ‘virtual assistant’, dat moet een robotachtige stem zijn die diep in de donkere krochten van je computer woont. Of toch niet? Virtual assistants these days zijn al lang geen robots meer; het zijn professionals die jou heel wat tijdrovende zaken uit handen kunnen nemen. Maar, wat doet zo’n virtual assisant eigenlijk? Let me explain!

Een virtual assistant ondersteunt ondernemers

Jij hebt jouw passie, jouw zaak. Jouw corebusiness, dat is waarvoor jij elke dag weer met een glimlach aan je werkdag begint. En toch durft die glimlach wel eens te verdwijnen, zeker wanneer je weer uren achter je laptop moet kruipen om lastige, tijdrovende taken uit te voeren. Denk maar aan facturen opstellen, e-mails beantwoorden en je website updaten. Is jouw glimlach al spontaan verdwenen bij het lezen van deze dingen?

Als virtual assistant ondersteun ik jou als ondernemer vanop afstand met jouw administratie, sociale media of website. Zo kan jij weer voor 100% focussen op de groei van je onderneming.

Een virtual assisant geeft jou meer tijd om te ondernemen (of voor iets anders)

Als virtual assistant help ik je bij heel wat kleine maar belangrijke taken die jou veel tijd kosten die je eigenlijk niet voorhanden hebt. Tijd die je beter zou kunnen besteden aan het ontwikkelen van je zaak. Tijd die je nodig hebt voor dingen die jou energie geven in plaats van die op te slorpen. Tijd die je eigenlijk liever privé zou spenderen, en waarmee je dus kan werken aan een gezonde werk-privébalans.

Assistentie vanop afstand

Een bijkomend voordeel van een virtual assistant? Je hoeft geen plekje op kantoor te voorzien voor iemand om daar dagenlang te zitten zweten op jouw administratie!
Virtuele assistentie verloopt volledig online, zonder de transparantie in de samenwerking te verliezen. Ik zet als virtual assistent vooral in op het optimaliseren van administratieve, financiële en technische processen waardoor jouw taken vereenvoudigd worden. Want ondertussen weet jij als ondernemer als geen ander wat vereenvoudiging betekent: meer tijd voor jouw corebusiness.

Waar kan ik als virtual assistant jou als ondernemer concreet bij helpen?

Als virtuele assistent kan ik jou en je bedrijf ondersteunen bij het opruimen van je mailbox, het beheren van je agenda, het opstellen van presentaties, het versturen van facturen en je loonsadministratie.
Ook op vlak van ICT en sociale media kan je me inschakelen; je kunt op mij rekenen als het gaat over jouw website, je ICT-opstelling, je aanwezigheid op het net of op socialemediakanalen.
Tot slot bied ik ook focus- en tijdtraining aan, waarin we samen op zoek gaan naar tijdrovende processen en zorgen voor meer structuur. Je leert om effectief te werken met een gezonde focus, zodat je je tijd op een efficiënte manier kunt benutten.

Kan jouw administratie wel een boost gebruiken? Heb jij nood aan een helpende hand die de kneepjes van het vak beheerst, en die meteen in actie kan schieten? Boek hier jouw intake call en we bekijken samen de mogelijkheden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Snel Naomi contacteren?
Hi
Hoe kan ik je helpen?